Jeg vil gerne prøve Taekwondo

Prøv Taekwondo hos os!

Hvad er Taekwondo?


Taekwondo er et koreansk kamp- og selvforsvarssystem, der primært indbefattes af slag, spark og blokeringer, samt læren om en væremåde der bygger på respekt over for hinanden og omverden. Stilarten udgør en samling af mange forskellige kampsportsformer, og har sit historiske grundlag i koreansk filosof

Vi træner under Grandmaster Jamshid Mazaheri. Vores klub har et stærkt socialt fokus, hvor der er plads til alle, og hvor vi træner sammen på tværs af kultur, køn og alder. Vi  favner altså både bredden og eliten.


Du er velkommen til at komme få to ugers prøvetræning hos os!

Hvem kan træne Taekwondo?


Taekwondo er for alle, der ønsker at træne en sport med masser af disciplin og sjov. Vi har 3 hold, hvor du kan vælge lige præcis det hold der passer til dig. 


Børneholdet er yderligere delt i to. Et hold for børn mellem 4 og 7 og et hold for børn mellem 7 og 12. Så, hvis du/dit barn er mellem 4 og 7 eller mellem 7 og 12. 


Samtidig med børneholdet har vi et forældrehold, som træner i lokalet ved siden af, så du kan holde øje med dine børn og de kan holde øje med dig. Dette hold er for de forældre, som ønsker at træne samtidig med deres børn.


Vores voksenhold er for dig, der er i en alder af 12 til 99+. Her laver i varieret træning, hvilket vil sige at træningen tilpasses den enkeltes alder og bæltegrad.


Tilmelding til et af vores Taekwondo-hold sker på Odense Sportscentrums hjemmeside: 

https://odensesportscentrum.dk/nytmedlem/


Et medlemskab hos os giver også adgang til et døgnåbent motionscenter.


Træningstider

Børneholdet træner mandag og onsdag fra kl. 18-19.

Voksenholdet træner mandag og onsdag fra kl. 19-20.30.


Udover dette træner vi også tirsdag fra kl. 18-20. Vi træner også om kamptræning om lørdagen fra kl. 11-13


Vi ses! :-)


Udvidet skema følger...